Skoften, 9GAG en Dumpert

Als je even niet weet wat je moet gaan doen, biedt het internet genoeg mogelijkheden tot onschuldig vermaak. Je kunt bijvoorbeeld je socialmediakanalen bekijken. Na een tijdje is daar echter ook niet meer zoveel te beleven. Dan kun je eens een surfen naar 9GAG, Skoften of Dumpert. Op beide sites kun je verschillende leuke plaatjes en filmpjes bekijken. Met de inhoud die steeds wordt vernieuwd kun je je urenlang vermaken. Deze websites werken allemaal volgens het principe dat mensen zelf dingen kunnen insturen. Hier zijn echter wel een aantal regels aan verbonden.

Leuke websites: Skoften en Dumpert

Skoften in Dumpert zijn in principe vergelijkbare websites. Op beide sites kunnen filmpjes en afbeeldingen worden geplaatst door bezoekers, met als bedoeling anderen te vermaken. Dumpert is onderdeel van weblog GeenStijl. Gebruikers worden Reaguurders genoemd en kunnen commentaar leveren op filmpjes. Als je je aan de regels houdt kun je hier uren rondkijken. Mensen die zich gedragen als zogenaamde Vervelio's, Herhalio's of Trollen zijn echter niet gewenst. Op Skoften kunnen video's worden geplaatst, maar ook foto's. Wat bij Dumpert niet mogelijk is, is het spelen van eenvoudige spelletjes.

9GAG is een populaire leuke website

In 2008 is 9GAG opgericht. Het is begonnen als website, maar er bestaat inmiddels ook een app. Hier worden voornamelijk afbeeldingen op geplaatst. Gebruikers kunnen afbeeldingen uploaden, die vervolgens door andere gebruikers worden beoordeeld. Bij voldoende stemmen worden de afbeeldingen getoond op de trending-pagina. Vervolgens kunnen mensen ook commentaar leveren op de berichten. De afbeeldingen zijn meestal gebaseerd op recente gebeurtenissen. Als de Tour de France bezig is of een celebrity het nieuws heeft gehaald, kun je ervan uitgaan dat je een meme of afbeelding op 9GAG kunt vinden.

Meer over Leuke plaatjes en filmpjes >
Copyright 2024 leukstesite.nl