Leuke plaatjes en filmpjes

Het internet is al lang niet meer alleen een plaats waar je terecht kunt voor nuttige informatie. Er is genoeg 'onzin' te vinden, puur bedoeld voor vermaak. Doordat vrijwel iedereen tegenwoordig mobiel internet heeft, is dit vermaak ook overal beschikbaar. Als je op de bus staat te wachten of je hebt een vrij moment tijdens je dag, dan is het verleidelijk om even naar je telefoon te grijpen. Een bekend platform waar leuke filmpjes kunnen worden bekeken is YouTube. Hier zie je alles van films, series en muziek tot grappige filmpjes die mensen zelf kunnen uploaden. Als je liever plaatjes kijkt kun je terecht op 9GAG. Hier worden elke dag ontzettend veel leuke afbeeldingen op geplaatst.

Memes op 9GAG

9GAG staat bekend om zijn grappige plaatjes. Deze worden ook wel memes genoemd. Dit zijn screenshots met een grappige tekst erbij. De afbeelding kan bijvoorbeeld een still uit een film zijn of een kattenplaatje. Naast statische afbeeldingen, zijn er ook veel bewegende gifjes. Dit zijn bewegende plaatjes die zich steeds herhalen. 9GAG is opgericht in 2008 en sinds die tijd hebben ze ook hun eigen memes ontwikkeld, zoals het poppetje met hoge hoed of een huilend poppetje. Ze hebben in ieder geval allemaal een duidelijke gezichtsuitdrukking.

Andere websites met leuke filmpjes en plaatjes

Als je bent uitgekeken op 9GAG en YouTube, kun je nog meer leuke plaatjes vinden op Dumpert.nl en Skoften.net. Hier kun je vaak filmpjes vinden van bizarre gebeurtenissen. Kies het thema dat jij leuk vindt of bekijk de toppers van de site. Op Skoften kun je daarnaast ook nog spelletjes spelen. Alles voor jouw vermaak!

Artikelen

YouTube Filmpjes

Het bekendste online videoplatform is YouTube. YouTube werd opgericht in 2005 en bevat inmiddels miljoenen filmpjes. Wat je ook zoekt: muziek, series, films, instructievideo's, vlogs, vermaak, je vindt het hier allemaal. De filmpjes die hierop staan mogen vrij worden gedeeld. Er is geen sprake van auteursrecht. Houd hier dus rekening mee als

Lees meer...

Skoften, 9GAG en Dumpert

Als je even niet weet wat je moet gaan doen, biedt het internet genoeg mogelijkheden tot onschuldig vermaak. Je kunt bijvoorbeeld je socialmediakanalen bekijken. Na een tijdje is daar echter ook niet meer zoveel te beleven. Dan kun je eens een surfen naar 9GAG, Skoften of Dumpert. Op beide sites kun je verschillende leuke plaatjes en filmpjes be

Lees meer...

Copyright 2024 leukstesite.nl