Domme blondjes moppen

Een erg populair onderwerp voor moppen zijn domme blondjes. Het stereotype van blonden vrouwen is dat ze vaak worden gezien als dommer dan vrouwen met donker haar. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen blonde vrouwen echter helemaal niet als dommer beschouwen. Waarschijnlijk komt het stereotype door de actrice Marilyn Monroe, die in The Seven Year Itch een dommige personage speelde. Hierna werd ze vaker voor dit soort rollen gecast, waardoor het stereotype dom blondje ontstond.

Grappige dom blondje moppen

Waarom maakt een dom blondje broodkruimels mee naar de wc?

- Om wc-eendjes te voeren.

 

Waarom maakt een dom blondje verpakkingen al in de winkel open?

- Omdat er staat: hier openen.

 

Sinterklaas, een domme brunette en een dom blondje lopen door het park. Er ligt opeens € 100,- voor ze op de grond. Wie neem het geld mee?

- Het domme blondje, want de andere twee bestaan niet.

 

Een dom blond meisje hield erg van turnen en ze vroeg aan haar moeder of ze de handstand mocht doen. Het antwoord was: nee, want dan ziet iedereen je onderbroek! Eigenwijs als ze was deed het domme blondje het toch. Haar moeder vroeg toen ze thuis was of jongens haar onderbroek hadden gezien. Het antwoord was: Nee, want ik heb hem uitgetrokken!

 

Er kwam eens een dom blondje bij de dokter. Ze had overal aan pijn, waar ze ook op drukte. 'Oh' antwoordde de dokter, ''Ik weet het al!''. ''Je hebt je vinger gebroken.''

 

Hoe noem je een dom blondje die meer dan één hersencel heeft?

- Zwanger

Meer over Moppen >
Copyright 2023 leukstesite.nl